Lions Brabantse Poort - Nijmegen

U bent hier> Home>Nieuws>Nieuws overzicht> Beroepenmarkt in Boxmeer wegens succes in 2016 geprolongeerd

Nieuws overzicht

Beroepenmarkt in Boxmeer wegens succes in 2016 geprolongeerd

In een stimulerende atmosfeer kwamen dinsdag 25 januari j.l. in Boxmeer op de vestigingen.

Metameer en de Maasvallei om 18.00 uur opnieuw de leerkrachten van de deelnemende scholengemeenschappen, voorlichters afkomstig uit een grote verscheidenheid van beroepen en leden van de Lionsclub Nijmegen Brabantse Poort bijeen om een nieuwe editie van de beroepenmarkt van start te laten  gaan.

Deze manifestatie werd georganiseerd door het ROC Nijmegen, MBO College De Maasvallei,

Metameer, Elzendaal College , Aloysiusstichting de Korenaer, ROC de Leigraaf, Helicon Nijmegen en Lionsclub Nijmegen Brabantse Poort.

Nadat de enthousiast aangetreden 57 voorlichters zich in de diverse lokalen hadden opgesteld, kon  hen om 19.00 uur het startsein worden  gegeven om  de in grote getale opgekomen leerlingen met hun ouders uitgebreide uitleg en alle noodzakelijke informatie te geven over het door hen uitgeoefende beroep en over alles wat daar mee samenhangt.

In vier ronden verspreid over de hele avond werd in een soepel verlopende roostering  een maximaal aantal belangstellende leerlingen met hun ouders – in totaal 1200 bezoekers!-van informatie voorzien.

Bij navraag toonde menigeen zich tevreden over de aangedragen kennis en gaf men aan veel aan de georganiseerde avond te hebben gehad.

Na afloop kon dus opnieuw de conclusie worden getrokken dat deze avond ook volgend jaar voor herhaling vatbaar is

 

 

Foto Albums

Onze Sponsoren